Altijd maar weer die vervelende hoofdpijn? Probeer een botulinetoxine behandeling

Een veelvoorkomende klacht is hoofdpijn of migraine. Hoofdpijnklachten kunnen erg vervelend zijn en zelfs een grote invloed hebben op het dagelijks leven. In het geval van migraine aanvallen, kan het dagelijks leven behoorlijk verstoord worden en het zelfs zo storend zijn dat iemand niet meer kan functioneren.

Hoofdpijn kan behandelt worden met de spierontspanner botuline toxine en werkt vaak goed om de klachten te verminderen.

Heb jij vaak hoofdpijn en wil je hier vanaf? Boek dan een vrijblijvend consult in bij drs. Lylian Logtenberg.

Prijzen

Botuline toxine migraine vanaf € 180

Locatie

Artistic Inc - Johan van Hasseltkade 310 - 1032 LP Amsterdam

Migraine hoofdpijn met botox

Wat zeggen tevreden klanten:

"Drs. Lylian Logtenberg luistert echt naar je en geeft de juiste adviezen. Ze heeft er voor gezorgd dat ik er weer frisser uit zie in a natural way. Ik lig in veilige handen in haar stoel."

- Anoniem

"Ik kom al een aantal jaar bij Lylian en ben altijd zeer tevreden. Ze geeft zeer kundig advies en het resultaat is altijd natuurlijk. Ze is eerlijk en raadt dingen af waarvan zij denkt dat ze esthetisch niet verantwoord zijn."

- Eva

"Al een aantal jaren ervaring met Drs Lylian Logtenberg. Wat haar kenmerkt is dat ze een zeer bekwame arts is waarbij precisie en bekwaamheid altijd samen gaan met persoonlijk advies en de natuurlijke uitstraling."

- Floor

"Ik ervaar Lylian als een betrouwbaar, professioneel, en hele fijne arts. Ze denkt altijd met je mee en geeft je het beste advies. Daarnaast voldoet ze aan al mijn wensen en kijkt ze na de behandeling nog alles keurig netjes na. Als je twijfelt bij een arts, dan raad ik Lylian zeker aan! Lylian je bent een topper! (Lipfillers) (frons) laten behandelen, uitstekend resultaat!"

- Kimba

"Hele prettige en professionele arts is Lylian. Ik vind het fijn dat er voor de behandeling even goed besproken wordt wat de wensen zijn en er gekeken wordt naar de aandachtspuntjes. Ik raad zeker de behandelingen bij Lylian aan."

- Tessa

Tiny-post-2

Drs. Lylian Logtenberg is aangesloten bij

Logos van merken1
Logos van merken3
Logos van merken4
Logos van merken5
Logos van merken6

Drs. Lylian Logtenberg staat voor een persoonlijk en eerlijk advies en neemt de tijd voor jouw consult. Ze probeert jouw wensen te achterhalen en geeft een passend advies.

Door haar jarenlange ervaring, ben je bij haar in goede handen. Voor Lylian is een veilige behandeling belangrijk, waardoor jij je prettig voelt en het meest natuurlijke resultaat behaald wordt.

Drs. Lylian Logtenberg kijkt holistisch, dat betekent dat ze naar jouw gehele gezicht kijkt, niet naar specifieke punten. Hierdoor wordt de nadruk gelegd op de punten die jou uniek maken.

Het gezicht is een geheel, door de juiste gebieden met fillers te behandelen, zijn de resultaten niet alleen mooier maar ook natuurlijker.

Ze creëert een betere versie van jou, waardoor je uitstraling verbetert en jij weer straalt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drs. Lylian Logtenberg staat voor een persoonlijk en eerlijk advies en neemt de tijd voor jouw consult. Ze probeert jouw wensen te achterhalen en geeft een passend advies.

Je bent in goede handen bij haar door haar jarenlange ervaring. Voor Lylian is een veilige behandeling belangrijk, waardoor jij je prettig voelt en waardoor het meest natuurlijke resultaat gehaald wordt.

Drs. Lylian Logtenberg kijkt holistisch, ze kijkt naar jouw gehele gezicht, niet naar specifieke punten. Hierdoor wordt de nadruk gelegd op de punten die jou uniek maken. Want alles is in het gezicht met elkaar verbonden.

Door de juiste gebieden met fillers te behandelen, zijn de resultaten niet alleen mooier maar ook natuurlijker.

Ze creëert een betere versie van jou, waardoor jij je in balans voelt, zelfverzekerd bent en straalt!

Hoofdpijn: je kunt er vanaf komen!

Hoofpijn is een veelvoorkomende klachten en komt bij vrouwen vaker voor dan bij mannen. Er zijn verschillende oorzaken bekend, die hoofdpijn uit kunnen lokken. Zo kunnen hoofdpijnklachten bij veel stress, cafeïne gebruik, pijnstillinggebruik, slecht slapen of na een ongeluk voorkomen. Een veel genoemde oorzaak voor hoofdpijn, is spierspanning. Bij deze vorm van hoofdpijn heb je vaak last van een drukkend of knellende gevoel, die aan twee kanten van het voorhoofd voelbaar is, bij de slapen of in de nek. Kenmerkend hierbij is, dat mensen het gevoel hebben alsof er een strakke band om het hoofd zit.

In het geval van migraine is de hoofdpijn erg heftig en komt deze in aanvallen, migraine valt dan ook onder een hersenaandoening. Naast de hoofdpijn hebben mensen meestal ook andere klachten zoals misselijkheid, overgeven, of extra gevoeligheid voor prikkels zoals licht, geluid of geur, ook kan het zicht zijn aangedaan. In veel gevallen wordt een migraine uitval door iets uitgelokt.

Voor het behandelen van hoofdpijn bestaan er verschillende mogelijkheden zoals bijvoorbeeld pijnstilling, medicatie, fysiotherapie en ontspanningsoefeningen. Omdat een groot deel van de hoofdpijn door spierspanning wordt veroorzaakt, kan het helpen om de gezichtsspieren met botuline toxine (een spierontspanner) te behandelen.

Voorafgaand aan de behandeling vindt er een persoonlijk consult plaats, tijdens het gesprek wordt er gekeken of de behandeling voor jou geschikt is en welke gebieden er behandeld worden. Daarnaast wordt er verteld hoe de behandeling gaat en wat je van de behandeling kunt verwachten.

De hoofdpijnbehandeling met de spierontspanner botuline toxine, wordt uitgevoerd door meerdere kleine injecties in de spieren van de frons en of het voorhoofd te plaatsen. Er wordt hierbij gebruikt gemaakt van een heel dun naaldje, waardoor de behandeling niet pijnlijk is en goed te doen. In sommige gevallen, koelen we voorafgaand aan de behandeling om de kans op blauwe plekken zo klein mogelijk te maken.

Het effect van de behandeling treedt na een paar dagen op en is na maximaal twee weken ingewerkt. De behandeling met spierontspanners tegen hoofdpijn werkt voor veel mensen erg goed, velen zijn dan ook geheel klachtenvrij.

De werkingsduur van de behandeling is gemiddeld zo'n 3-6 maanden.

Wil jij meer weten over de hoofdpijnbehandeling en of dit iets voor jou kan zijn?

Plan dan een vrijblijvend en kosteloos consult in bij drs. Lylian Logtenberg.

Prijzen

Tiny-post-3

Met een minimaal invasieve behandeling, de hoofdpijn verminderen

Verlang jij ook naar een hoofdpijn-vrij leven? Wil jij ook weten wat het effect van een spierontspanner behandeling kan zijn op jouw klachten?

Een vermindering van de klachten is binnen handbereik door de jarenlange ervaring van drs. Lylian Logtenberg. Niet alleen de klachten verminderen, esthetisch gezien worden de lijnen in het gezicht ook verminderd. Mooi meegenomen toch?

Wil jij ook een vrijblijvend en kosteloos consult? Boek deze dan in via onderstaande link.

Veel gestelde vragen

Locatie van deze behandeling

Maandag, Donderdag, Vrijdag

Openingstijden van 9:30-17:00

 om de week op Donderdagavond tot 20:00

en wisselend in het weekend

 

 Johan van Hasseltkade 310 - 1032 LP Amsterdam